Zapsaný spolek SK Kraso Cheb

Sportovní krasobruslařský klub Cheb

NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVCI MĚSTA CHEB ZA ROK 2023

Slavnostního vyhlášení se zúčastnily a byly oceněny dvě naše holky Anetka a Natálka společně s paní trenérkou Péťou.

ANETKA – dravá, energická, rychlá, s velikým srdíčkem. Za největší úspěch nejsou její medailová umístění ( a že jich bylo hodně), ale obrovské pokroky, které Anetka za celou svojí závodní kariéru udělala a kolik důležitých prvků se v ten správný čas naučila. Oprávněně obsadila v celorepublikovém žebříčku 4. místo a v samotném finále ukázala, že míří výš a ukončila loňskou sezónu stříbrnou medailí.

NATÁLKA – krásné choreo sekvence, projev, úsměv, technika. Natálka byla úspěšná celou sezónu a odvezla si domů spousty medailí, některé byly opravdu náročné vybojovat, ale dokázala to. Když tahle holky vjede na led, celý se rozzáří. Její úsměv a radost zaujme každého. V celorepublikovém žebříčku Natálka obsadila 7. místo a sezónu ukončila bronzovou medailí.

TRENÉRKA PÉŤA – ráda žije na hraně, ať už na ledě nebo v životě, ale vždy s úsměvem na tváři a adrenalinem v žilách. naše trenérka Péťa je pro nás nejdůležitějším členem celého klubu, protože bez ní by nic nebylo, neuskutečnilo, nefungovalo. Jsme moc rádi, že jí aspoň tímhle gestem, můžeme ocenit, i když si zaslouží mnohem víc.